Categorii produse
Cosul tau

SXS-uri

Kawasaki Mule Pro-DX
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Conceput special pentru munca pe teren accidentat sau platforme industriale, Kawasaki Mule Pro-DX este un SXS 4x4 cu caracter utilitar, echipat cu un motor Diesel de 993cc 24cp cuplat la o cutie de viteze automata CVT cu 2 trepte si marsarier. Consumul optim al motorului imp..
€ 15.800
Fără TVA:€ 13.277
Kawasaki Mule Pro-DXT Kawasaki Mule Pro-DXT
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Kawasaki Mule Pro-DXT '20 este un SXS cu 4 locuri echipat cu motor Diesel si dotari multiple, reprezentand modelul de top al seriei de vehicule utilitare Kawasaki. Mule Pro-DXT duce la bun sfarsit orice sarcina utilitara indiferent de gradul de dificultate sau de t..
€ 16.999
Fără TVA:€ 14.285
Kawasaki Mule SX
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Dedicat celor în căutarea unui vehicul utilitar capabil și la un preț avantajos, Mule SX se recomandă ca fiind alegerea potrivită mulșumită dotărilor standard cuprinzătoare, a contrucției de calitate și a design-ului compact dar atractiv. Motorizarea de 401cc cu 12cp, modera..
€ 8.999
Fără TVA:€ 7.562
Kawasaki Mule SX 4x4
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Kawasaki Mule SX 4x4 '20 - cu multiple dotari si un design compact, side-by-side-ul cu pronuntat caracter utilitar Kawasaki Mule SX va oferi o experienta de riding manevrabila atat veteranilor off road-ului, cat si pilotilor incepatori. Motorizarea de 401cc capabila sa livreze 13.5 cp este sufi..
€ 10.501
Fără TVA:€ 8.824
Polaris Ranger EV Polaris Ranger EV
Livrare gratuita
Producator: Polaris
Polaris Ranger EV este un SXS electric  mid-size dotat cu un motor de 48V AC-Induction capabil sa livreze 30.8 cai putere, cuplat la o cutie de viteze automata Direct Drive cu trepte H/L/Eco si cu modificari aduse pentru a limita sunetul emis de vehicul pe parcursul rularii. Aceste doua ca..
€ 14.935
Fără TVA:€ 12.550
Kawasaki Mule Pro-MX
Nou Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
A doua generatie de side-by-side-uri Kawasaki Mule Pro-MX se bazeaza pe o motorizare serioasa si beneficiaza de un aspect modern inspirat de filozofia de design Shinari. Cu un raport calitate/pret avantajos, Kawasaki Mule Pro-MX 2020 reprezinta un SXS utilitar 4x4 de in..
€ 11.999
Fără TVA:€ 10.083
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies