Categorii produse
Cosul tau

Stander

Producator: Bike-Lift
Stander reglabil universal trebuie pozitionat sub furcaProiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a motocicletei la solTrei seturi de adaptoare disponibile separat; adaperul stabilit pentru utilizarea sub furca, adaptoarele cu role pivotante sau adaptoarele de sub-furca care nu se ..
€ 39
Producator: Bike-Lift
Proiectat special pentru motocicletele cu frane radialeProiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a motocicletei la solAdaptoare incluse..
€ 58
Producator: Bike-Lift
Permite o demontare usoara a rotii si a barelor de furca.Include pini de dimensiuni diferite pentru a se incadra in gaura tijei de directie a oricarei motociclete.Proiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a bicicletei pe sol...
€ 125
Producator: Bike-Lift
Stander de fata universal se potriveste in partea inferioara a furcii frontale a motocicletei..
€ 57
Producator: Bike-Lift
Sistem inovator si revolutionar de ajustareConstruit din otel de cea mai inalta calitate de 40 mmEchipat cu insertii si suporturi noi brevetateDispune de patru roti de nylon ultra-usoare de 120 mmDispune de un finisaj negru mat..
€ 57
Producator: Bike-Lift
Sistem inovator si revolutionar de ajustareConstruit din otel de otel de cea mai inalta calitate 40 mmEchipat cu insertii si suporturi noi brevetateDispune de patru roti de nylon ultra-usoare de 120 mmDispune de un finisaj exclusiv din negru mat de satin..
€ 59
Producator: Bike-Lift
Proiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a bicicletei la solRS-17 are un design universal si dispune de adaptoare de cauciuc si adaptoare de tip V disponibile separat..
€ 40
Producator: Bike-Lift
Proiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a motocicletei la solRS-17 / L este un suport spate inferior fabricat pentru modelele Suzuki din 2006; adaptoare incluse..
€ 56
Producator: Bike-Lift
Stander dezvoltat si produs pentru Quad-uriConstruit dintr-o teava de otel cu diametrul de 35 mm, cu o grosime a peretelui de 2 mmVopsea praf din poliester pentru a preveni zgarieturile si pentru a asigura un finisaj de lunga durataEchipat cu patru roti din nailon cu diametrul de 90 mm si sase supor..
€ 80
Producator: Bike-Lift
Stander spate pentru scuter de 50ccAdaptoare pentru motoarele Minarelli, Piaggio ?i Peugeot; disponibile separat..
€ 85
Producator: Bike-Lift
Proiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxima a motocicletei la solRS-17 / TB este un suport spate inferior fabricat pentru modelele Triumph Bonneville, Thruxton si Scrambler; adaptoare incluse..
€ 66
Producator: Bike-Lift
Pentru partea stanga sau dreaptaProiectat cu roti duble pentru a asigura stabilitatea maxim? a bicicletei la sol..
€ 98
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies