Categorii produse
Cosul tau

Vesta

Producator: ICON
INFORMAȚII DESPRE DIMENSIUNEA VESTELORInstrucțiuni, diagrame de dimensionare și detalii de potrivire a vestelor pot fi găsite mai jos. Tipul de potrivire al fiecărei veste Icon poate fi găsit în primul punct glonț al blocului de copiere pentru acel produs individual.Când am proiectat prima dată..
€ 179
Producator: ICON
INFORMAȚII DESPRE DIMENSIUNEA VESTELORExistă două variabile de luat în considerare la dimensionarea unei veste Icon. Primul este mărimea jachetei, toate vestele Icon sunt dimensionate pentru a se potrivi peste o jachetă. Al doilea este tipul de potrivire a vestei, care definește „tăietura”..
€ 185
Producator: ICON
INFORMAȚII DESPRE DIMENSIUNEA VESTELORInstrucțiunile, diagramele de dimensionare și detaliile potrivirii vestelor pot fi găsite mai jos. Tipul de potrivire al fiecărei veste Icon poate fi găsit în primul punct glonț al blocului de copiere pentru acel produs individual.Vesta ICON D3O® reprezintă..
€ 166
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies