Categorii produse
Cosul tau

Kawasaki

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Proiectat pentru a oferi performanta off road, Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS 2020 include caracteristici de top in industrie, printre care dotarea cu Electronic Power Steering (EPS), cuplu crescut, motorul V-twin 750 cm3. Pe langa sasiul modern isi fac loc si o serie de noi featuri.&nb..
€ 8.400
Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo 2020 se diferentiaza de modelul standard prin schema de culoare Camouflage Real Tree Xtra Green si preia de la acesta toate caracteristicile de performanta pentru a deveni o forta de neoprit pe trasee off road solicitante. Util pentru sarcini de munca..
€ 8.655
Kawasaki Mule Pro-DX
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Conceput special pentru munca pe teren accidentat sau platforme industriale, Kawasaki Mule Pro-DX este un SXS 4x4 cu caracter utilitar, echipat cu un motor Diesel de 993cc 24cp cuplat la o cutie de viteze automata CVT cu 2 trepte si marsarier. Consumul optim al motorului imp..
€ 13.277
Kawasaki Mule Pro-DXT Kawasaki Mule Pro-DXT
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Kawasaki Mule Pro-DXT '20 este un SXS cu 4 locuri echipat cu motor Diesel si dotari multiple, reprezentand modelul de top al seriei de vehicule utilitare Kawasaki. Mule Pro-DXT duce la bun sfarsit orice sarcina utilitara indiferent de gradul de dificultate sau de t..
€ 14.285
Kawasaki Mule SX
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Dedicat celor în căutarea unui vehicul utilitar capabil și la un preț avantajos, Mule SX se recomandă ca fiind alegerea potrivită mulșumită dotărilor standard cuprinzătoare, a contrucției de calitate și a design-ului compact dar atractiv. Motorizarea de 401cc cu 12cp, modera..
€ 7.562
Kawasaki Mule SX 4x4
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
Kawasaki Mule SX 4x4 '20 - cu multiple dotari si un design compact, side-by-side-ul cu pronuntat caracter utilitar Kawasaki Mule SX va oferi o experienta de riding manevrabila atat veteranilor off road-ului, cat si pilotilor incepatori. Motorizarea de 401cc capabila sa livreze 13.5 cp este sufi..
€ 8.824
Kawasaki Mule Pro-MX
Livrare gratuita
Producator: Kawasaki
A doua generatie de side-by-side-uri Kawasaki Mule Pro-MX se bazeaza pe o motorizare serioasa si beneficiaza de un aspect modern inspirat de filozofia de design Shinari. Cu un raport calitate/pret avantajos, Kawasaki Mule Pro-MX 2020 reprezinta un SXS utilitar 4x4 de in..
€ 10.083
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies